Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunan sapık yakalandı

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunan sapık yakalandı

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunan sapık yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece’deki olayın failinin yakalandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Küçükçekmece’de çocuğa cinsel istismarda bulunan failin yakalanıp gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Soylu valiliğin konuyla ilgili açıklama yapacağını da söyledi.

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayı araştırması için 50 kişilik özel bir ekip oluşturdu. Ekip, başvurduğu mahalle sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda zanlıların 2 kişi olabileceği sonucuna ulaştı.

Bölgedeki delillerde toplanıyor. Mahalleli tarafından bulunan bir cep telefonunun da emniyet güçlerine teslim edildiği belirtildi. Cep telefonunun şüphelilerden birine ait olma ihtimali araştırılıyor.


 
Çevredeki tüm MOBESE ve güvenlik kameraları da mercek altında. Pazartesi gününden bu yana emniyet güçleri toplanan görüntüleri saniye saniye inceliyor.

Türkiye’nin yüreğini dağlayan Küçükçekmece’deki cinsel istismar olayına dair gelişmeler devam ediyor. 5 yaşındaki küçük çocuk yaşadığı istismar sonrasında hastaneye kaldırılmıştı ve bir süre yoğun bakımda kalmıştı. İstanbul Tabip Odası tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre küçük çocuk hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi. Küçükçekmece’de yaşanan iğrenç cinsel istismar olayı sonrasında en çok merak edilen konulardan biri de küçük çocuğun son durumu. İstanbul Tabip Odası’nın Twitter’dan yaptığı açıklamaya göre cinsel istismar mağduru küçük çocuk hayati tehlikeyi atlattı. İşte yaşanan acı olaya dair son dakika detayları…

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARA DAİR AÇIKLAMA
Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Küçükçekmece ilçemiz Kanarya Mahallesinde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. İnsanlık dışı, vicdanları sızlatan ve asla kabul edilemez durumdaki bu tür olaylar hepimizi derinden üzmektedir. Bu menfur olayın öğrenilmesiyle birlikte yavrumuza ve ailemize hemen sağlık ve psiko-sosyal hizmet desteği sağlanmıştır” denildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.