KURBAN BAYRAMI KREDİLERİ

KURBAN BAYRAMI KREDİLERİ

KURBAN BAYRAMI KREDİLERİ

Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Bayrama az bir süre kalması ile bankalar da kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Uygun faiz oranlarının yanına geniş vade imkanı sağlayan bankalar bununla da kalmayıp farklı imkanlar da sunuyorlar; İşte bankaların duyurduğu kredi kampanyaları: AKBANK Akbank ihtiyaç kredisini, 48 ay vadeye kadar yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları ile sunuyor. Banka, taksitlerini ise 2018’e kadar erteleme imkanı sağlıyor. Akbank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu, “Müşterimiz krediyi hem bayram hem de yakında açılacak olan okul masrafları için kullanabilecek” dedi.

İŞ BANKASI Türkiye İş Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, değişik vade ve tutarlarda kredi seçeneklerini duyurdu. 6 Eylül'e kadar devam edecek kampanyada 48 ay vadede günde 5 TL'ye 5.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkânı sunuyor. 5.000 TL 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi için aylık faiz oranı %1,29; toplam geri ödeme süresi olan 1.461 gün üstünden taksit tutarı günlük 4,87 TL'dir.

QNB FİNANSBANK QNB Finansbank, Kurban Bayramı’nda nakit ihtiyacı olan müşterilere uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri 48 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. QNB Finansbank Kurban Bayramı Kredisi kampanyasında müşteriler günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15 bin TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. Üstelik QNB Finansbank müşterilerine, ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor. 

GARANTİ BANKASI Garanti Bankası, Kurban Bayramı öncesi Bayram Kredisi kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında müşteriler, %1,29'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Kurban Bayramı kredisi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Bayramın hem okulların açılmasından hemen önceki günlere hem de tatil dönemine denk gelmesi doğal olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha da artırıyor. Garanti olarak, müşterilerimizin bu dönemdeki ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla hazırladığımız ihtiyaç kredisi kampanyamızı, 48 aya varan vadeler ve çok uygun faiz oranlarıyla hayata geçiriyoruz. Müşterilerimiz, ihtiyaçlarını ertelemek durumunda kalmadan, kendilerine en uygun başvuru kanalından başvurularını kolayca yaparak Bayram kampanyamızdan yararlanabilirler.” dedi. 

ŞEKERBANK Şekerbank, esnaf ve işletmelerin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için 250 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Kampanayada 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vade seçenekleri bulunyor. Kampanya dahilinde masrafsız sunulan paketlerle, esnaf ve işletmelerden 1 yıla kadar hesap işletim ücreti ile havale ve EFT ücreti alınmıyor. 31 Ağustos'a kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca ‘Esnafım Kredisi', ‘Taksitli Ticari Kredi', ‘Ticari Taşıt Kredisi', ‘Ticari Servis' ve ‘Profesyonellere Kredi' de esnaf ve işletmelere avantajlı faiz oranları ile sunuluyor. Kampanya kapsamında bireysel müşterilerin de nakit ihtiyacı, 50 bin TL'ye kadar karşılanıyor. Bireysel müşterilere yönelik kampanya 8 Eylül'e kadar devam edecek. 

ING BANK ING Bank, müşterilerinin Kurban Bayramı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yönelik 48 aya varan taksitlerle kredi notuna göre avantajlı faiz oranları ve taksit erteleme seçeneği sunuyor. Kredi notu yüksek müşterilere daha düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunulan kampanyada faiz oranları %1,19 ile %1,39 arasında değişiyor. Dileyen müşteriler krediyi şimdi alıp; ödemelerine 4 ay sonra başlayabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.