Kurban Bayramı Sonrası İçin Kızılay Personel Alım İlanı

Kurban Bayramı Sonrası İçin Kızılay Personel Alım İlanı

Kurban Bayramı Sonrası İçin Kızılay Personel Alım İlanı

Türk Kızılayı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında alımların tamamının yurt içi birimlerine yapılacak

6 farklı kadroda yapılacak personel alımlarının hangi kadrolarda olacağına dair ise bilgi verilmesi. Başvuru koşullarını sağlanamaları halinde adayların başvuru yapabilecekleri o kadroların listesi şu şekilde.

  1. * Genel Başvuru
  2. * Finansal Raporlama Asistanı
  3. * İletişim Asistanı
  4. * Çağrı Merkezi Operatörü
  5.  
  6.  * Satın Alma Sorumlusu
  7. * Doktor

BAŞVURU KOŞULLARI

Kızılay personel alım ilanına başvurular için sağlanması gereken çok sayıda koşul bulunuyor. Bu koşullar alım yapılacak pozisyonun gerekliliklerine göre belirleniyor. Kadrodan kadroya farklılık gösteren bu alımlara ilişkin ayrıntılar şu şekilde. 

Genel olarak her personel adayının sağlamaları gereken başvuru koşulları: Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık şartını sağlamak ve görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması. 

Bu koşulların dışında en önemli koşul ise öğrenim şartı. Kurum adayların her karo için ayrı ayrı belirlediği öğrenim şartını sağlamasını istiyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Haberimin başında belirttiğimiz gibi Türk Kızılayı ilan duyurularını kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımlıyor. Bu alımlara başvurularda bu site üzerinden elektronik olarak yapılıyor. 

https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.