Kurtulmuş'tan bayram tatili açıklaması

Kurtulmuş'tan bayram tatili açıklaması

Kurtulmuş'tan bayram tatili açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, basın toplantısı düzenledi. Kurtulmuş, ramazan bayramı tatili ile ilgili sorulara "Daha bayrama çok var bu konu konuşulmadı" dedi. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, bugün Ramazan ayının ilk günü olduğunu, başta Türkiye'de olmak üzere bütün Müslüman topluluklarını da birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma duygularıyla bu ayı iyi şekilde değerlendirmesini arzu ettiğini belirterek, Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesini ümit ettiğini söyledi.

İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

Osmaniye'deki kaza hakkında soruşturma devam ediyor. Bir kusur varsa gereken işlemler yapılacak. Muhammed Ali, İslam'ın Gülen yüzünü temsil ediyordu. ABD'de ırkçılığa karşı mücadelenin simgesel isimlerinden oldu. Tarihteki mümtaz yerini alacakt

AB İLE MÜZAKERELER

Bakanlar Kurulu toplantısında 3 konuyu ele aldık. Özellikle Mart ayından itibaren hem vize serbestisi hem de geri kabul anlaşmasındaki tavrımızı ortaya koyduk. Türkiye olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik. Şimdi sorumluluklarını yerine getirme zaman Avrupa Birliği'nde. Geçtiğimiz hafta yapılan görüşmelerden sonra teknik düzeyde de temaslar devam ediyor. AB Bakanımız önümüzdeki hafta Brüksel'de tekrar temaslarda bulunacak.

'PARALEL YAPI' İLE MÜCADELE

Bundan sonra özellikle MGK'da 'paralel yapı'nın terör örgütü olarak görülmesinden sonra yapılacak çalışmalar gözden geçirilmiştir. Bu konudaki her şey büyük bir hassasl

 

ıkla ele alındığı bilinmesi gerekir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.