Küsülecekse İlk Benim Küsmem Lazım

Küsülecekse İlk Benim Küsmem Lazım

Küsülecekse İlk Benim Küsmem Lazım

Beyaz TV’den canlı yayın programına katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma çağrısında bulunarak, “Kesinlikle küskünlük olmamalı. Eğer küsülecekse, beni görevden aldı. İlk benim küsmem lazımdı” dedi.

 
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, katıldığı Beyaz TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 24 Haziiran’da yapılacak seçimlerini hatırlatan Gökçek, vatandaşlara seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma çağrısında bulunarak, “Kesinlikle küskünlük olmamalı. Eğer küsülecekse, beni görevden aldı. İlk benim küsmem lazımdı” dedi.

DÜNYAYA MEYDAN OKUYUN
 
Doların sert hareketinin altında ekonomi üzerinde oynanan oyunların olduğuna dikkat çeken Gökçek “Türkiye batağa girdiğinden değil ülkeyi batağa sokmak istedikleri için dolar sürekli artıyor. Hedef 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler. Milletimiz bu suni oyuna aldanmamalı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalı. Gezi’de yapamadılar, 15 Temmuz’da yapamadılar ve terör belasıyla yapamadılar. Bu sefer de ekonomi üzerinden saldırıyorlar. Bunda da yapamayacaklar Allah’ın izniyle. Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 52 ile 55 ile getirmeyin. Dünyaya meydan okuyun yüzde 60’la getirin. “ şeklinde konuştu.

GÜN ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR

Gökçek, Türk milletinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıkması çağrısında bulunurken “Türkiye’nin geleceği Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugün Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma günüdür.” dedi. 

yeniakit

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.