KYK Personel Alımı 2016 İçin Sözlü Sınava Katılacaklar Listesi

KYK Personel Alımı 2016 İçin Sözlü Sınava Katılacaklar Listesi

KYK Personel Alımı 2016 İçin Sözlü Sınava Katılacaklar Listesi

 

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından geçtiğimiz günlerde ilan edilen KYK personel alımına ilişkin uygulanan sınavın ardından, sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi bugün gece itibariyle açıklanmış olacak. 

Herhangi bir açıklama gelmez ise, kurumun açıklamayı yapacağı gün olarak yarın tahmin ediliyor. KYK tarafından yayınlanan ilanı sizlere memurlarahaber.com aracılığıyla da zaten duyurmuştuk, sözlü sınava katılacak adaylar açıklandığında da sizlere ulaştırmış olacağız.

 KYK Personel Alımı 2016, çok sayıda başvuru topladı. Kurum tarafından açılan 1403 kişilik ilana binlerce aday başvuruda bulundu. Çok sayıda başvurunun olduğu ilanda, sözlü sınava katılacakların belirlenmesinin ardından sözlü sınav uygulanarak; ilgili kişilerin belirtilen pozisyonlara yerleştirmeleri gerçekleştirilecek. 

Kredi ve Yurtlar Kurumu açmış olduğu ilanda 1403 kişi bir çok farklı kategori ve meslek grubunda istihdam edecek. Talebin yoğun olduğu KYK personel alımı sonuçlarına ilişkin ilk bilgileri de yine memurlarahaber.com olarak sizlere ulaştıracağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.