KYK Yurt Başvuruları Başladı

KYK Yurt Başvuruları Başladı

KYK Yurt Başvuruları Başladı

Yurt başvurusunda bulunabilmek için E-Devlet kapısına giriş yapmanızı sağlayacak e-Devlet Şifresi, Elektronik İmza, Mobil İmza veya İnternet Bankacılığı ile Giriş yöntemlerinden birine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca e-Devlet sistemine entegreli bankalardan birinin internet bankacılığına sahip olmanız gerekmektedir. E-Devlet şifrenizi ise size en yakın PTT şubelerinden alabilirsiniz.www.memurlarahaber.com Elektronik veya Mobil İmza elde etmek için hizmet sağlayıcalardan veya operatörlerden bu hizmeti satın alabilirsiniz.

Yurt başvurusu yaparken sizden herhangi bir ek ücret, vergi alınmamaktadır. E- Devlet kapısına yukarıda saydığımız yöntemlerden biriyle girdikten sonra “Yurt Başvurusu” hizmetini arama kutusunda arayınız. Daha sonra sistem size 3 paragraflık bir metin sunacak ve bu metni okuyup kabul etmenizi isteyecek. Kabul ediyorum kutucuğunu işaretledikten sonra “devam et” e basınız.

Açılan ekranda kimlik bilgilerinizi kontrol ettikten sonra “Devam Et” diyiniz. Onay/ Beyan kısmından sizin için hangi seçenek doğru ise o seçeneği işaretleyerek devam ediniz. Bilgilendirme metnini de kabul ettikten sonra sizden yurt içi adres telefon bilgilerini girmenizi isteyecektir. Herhangi bir özür durumunuz varsa bir sonraki aşamada da bunu işaretleyeceksiniz.

Daha sonra sistemin sizden istediği bilgileri eksiksiz doldurduğunuz taktirde, sistem size bir başvuru numarası verecektir.  Yurt başvurusuyla ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.