Lisans ve Önlisans Mezunu KPSS 60 Puanlı 12 Tahsildar ve Memur Alımı

Lisans ve Önlisans Mezunu KPSS 60 Puanlı 12 Tahsildar ve Memur Alımı

Lisans ve Önlisans Mezunu KPSS 60 Puanlı 12 Tahsildar ve Memur Alımı

21 Aralık 2018 Resmi Gazete’de yayınlanan duyuru ile önlisans ve lisans mezunu olan kişilerden en az KPSS 60 puan ile 12 tekniker, tahsildar, mühendis, zabıta memuru ve memur alımı yapılacağı ilan edildi. Adaylar ön başvurularını posta yolu veya şahsen yapabilecekler.Tekniker 2 kişi alımı için Elektrik, iklimlendirme- soğutma programlarından önlisans mezunu olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmektedir.Memur alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak.


Zabıta memur alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerekmektedir.Tahsildar alımı 3 kişi için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak.Mühendis 1 kişi alımı için İnşaat Mühendisliği lisans programlarından mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olması başvuru şartları arasındadır.

Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.Adaylar www.bozyazi.bel.tr internet adresi üzerinden veya belediyemizden iş talep formunu temin edip doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve yukarıda sayılan başvuru belgeleri ile birlikte 04 Ocak 2019 dan 08 Ocak 2019 günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00 ile 12:00/13:00-17:00 arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Başvurular, Bozyazı İlçesi, Merkez Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:16 adresindeki Bozyazı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile yapılacaktır.

Bozyazı Belediyesi 12 tahsildar ve memur alım kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.