Maaşlar bayramdan önce ödenecek

Maaşlar bayramdan önce ödenecek

Maaşlar bayramdan önce ödenecek

Bakan Müezzinoğlu emeklilere müjdeyi vererek, "Bayramlar emeklilerimiz için çocukları, torunları sevindirme günüdür. İnşallah maaşları bayramlardan önce takdim edeceğiz" dedi. 
Kıdem tazminatına ilişkin son durumu da değerlendiren Bakan Müezzinoğlu, " Devlet katkısı üzerinde çalışmalar sürüyor. Önümüzdeki 1 ay içinde olgunlaştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 24 TV'de kıdem tazminatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Müezzinoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;
ÖNÜMÜZDEKİ 1 AY İÇİNDE OLGUNLAŞTIRACAĞIZ
Başbakanlık'ta Ekonomik Koordinasyon Kurulu'nda, gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Paylaşma noktasında gelince, paylaşacağız. Önümüzdeki 1 ay içinde olgunlaştıracağız.
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK
Bayramlar emeklilerimiz için çocukları, torunları sevindirme günüdür. İnşallah maaşları bayramlardan önce takdim edeceğiz.
MEMUR ANNELERE YARI ZAMANLI ÇALIŞMA MÜJDESİ
Memur anneler de yarı zamanlı çalışma için yönetmelik her an çıkabilir.
İŞSİZLİK İNŞALLAH TEK RAKAMLI HANELERE İNECEKTİR
1 milyon 190 bin 313 kişi 6 ayda iş sahibi oldu. Bunun 900 bin kadarı tamamen özel sektör tarafından istdihdam edildi. Özel sektöre teşekkür ediyoruz. İşsizliği inşallah tek haneli rakamlara indirmeyi başaracağız.
BABABANNE MAAŞI EKİM AYINDA NETLEŞECEK
Babaanne ile ilgili Ekim ayına kadar çalışmalar sürdürülüyor. Daha sonra hükümete sunacağız. Mart ayında başladık henüz sağlıklı bir veri elimizde yok. Kamuoyunda büyük ilgi gördü, talep var. Ama yaptığımız işin verimliliğine ve sürdürebilirliğine bakmamız lazım. Onu değerlendireceğimiz tarih Ekim'dir.
16 NİSAN'DA HAYIR DİYENLER 5 SENE SONRA 'KEŞKE' DİYECEK
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Türkiye'nin geleceği adına müthiş istikrar ve güven sistemi oldu. Ben Bursa'da seçim akşamı "Bu sisteme hayır demiş olanlar 5 sene sonra 'keşke ben de evet deseydim' diyecek" diye konuştum. Bundan sonra kapalı kapılar arkasında milletin kaderiyle oynayanlar olmayacak. Milli irade kimi indirecekse indirecek, kimi getirecekse getirecek.(Milliyet)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.