MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 PERSONEL ALIMI

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 PERSONEL ALIMI

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 PERSONEL ALIMI

Ankara Çankaya Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ’nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Metal İşleri Teknisyeni ünvanıyla kamu işçisi olarak Daimi Tam Süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihine kadar İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Metal İşleri Teknisyeni alımı için : Bu iş ilan 00003406908 nolu 1 Metal İşleri Teknisyeni alımına sadece kişisel durumu Engelli olanlar başvurabilir. Ortaöğretim ( Lise ve Dengi Okullar ) mezunu olması Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016 EKPSS P94 Sonucu geçerlidir.

Ankara Çankaya Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ( Kamu Grubu ) Alınacak personel Metal İşleri Teknisyeni olarak çalışacak olup Çalışacağı işyeri olarak Makina Kimya Endüstrisi Pirinç Fabrikası Kırıkkale olarak açıklanmıştır.

İlana başvuracak adayların 00003406908 iş ilan no ile Makina Kimya Endüstrisi Pirinç Fabrikası Müdürlüğü Kırıkkale veya İş Kur Resmi İnternet sitesine 10 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.