Makine Kimya Endüstrisi Personel Alımı

Makine Kimya Endüstrisi Personel Alımı

Makine Kimya Endüstrisi Personel Alımı

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 25 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni alımı için çalışma Adresi MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü / Kırıkkale olarak belirtilmiştir. Ayrıca ilana sadece engelli adaylar başvurabilir. İlana başvurmak isteyen adaylarda aranan bir diğer özellik ise 2016 EKPSS94 puanına sahip olup olmamalarıdır.

Adayların lisede CNC Bölümü veya Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Adaylarda herhangi bir ikamet şartı aranmamaktadır.

İlana başvuracak adayların (00003306095) iş ilan no ile Çankaya Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 25 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.