Maliye Bakanı Taşeronların Kamuya Geçişine Yönelik Açıklaması

Maliye Bakanı Taşeronların Kamuya Geçişine Yönelik Açıklaması

Maliye Bakanı Taşeronların Kamuya Geçişine Yönelik Açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Taşeron'da değişiklik haberleri gerçeği yansıtmıyor” dedi.

MEMURLARAHABER.COM haber sitesi olarak tüm Taşeron haberlerini sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Bir son dakika gelişmesi 11 Haziran 2016 tarihinde Maliye Bakanı Naci Ağbal ‘ın sosyal medya hesabından geldi. Yaptığı açıklamada "Taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve yeni bir çalışma başlatılacağı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, son zamanlarda medyada gündem olan konu için taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve yeni bir çalışma başlatılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Naci Ağbal, son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan, "taşeron çalışanlarının kamuya geçişine" yönelik yapılan yorum ve haberlere Twitter hesabından cevap vermiş oldu.

Bahse konu haber ve yorumlarda taşeron çalışanlarının kamuya geçişine ilişkin çalışmaların durdurulduğu ve yeni bir çalışma başlatılacağı gündemi meşgul ediyordu. Maliye Bakanı Ağbal konuya açıklık getirerek Taşeronların yüreğine su serpti "Bu haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Önceki hükümet döneminde başlatılan çalışmalar aynı şekilde devam etmekte ve açıklanan takvime uygun bir şekilde yürütülmektedir." Diyerek sözlerini tamamladı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.