Market çalışanı virüsten dolayı öldü

Market çalışanı virüsten dolayı öldü

MARKET ÇALIŞANI KORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ!

Siirt’te karantinaya alınan bir markette koronavirüsten ölüm gerçekleşti. Market çalışanı 5 çocuk babası Abdulbaki Yolbaş (50), koronavirüsten hayatını kaybetti. Öte yandan diğer çalışanların da testi pozitif çıkarken, market 7 gün süreyle karantinaya alındı.

Siirt’te çalışanlarının bir kısmının koronavirüs testi pozitif çıkan market karantinaya alındı. Marketin karantinaya alınmasının ardından bir çalışan koronavirüsten yaşamını yitirdi. Merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan marketin çalışanı olan 5 çocuk babası Abdulbaki Yolbaş (50), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Market çalışanlarının bir kısmında da korona virüs tespit edilmesi üzerine valilik markete 7 gün süreyle karantina uygulanmasına karar verdi.

MARKET 7 GÜN SÜREYLE KAPATILDI
Yolbaş, hastanede kılınan cenaze namazı sonrasında özel kıyafet giyen görevliler tarafından cenaze aracına konularak Şeyh Musa aile mezarlığına defnedildi. Market 7 gün boyunca alışverişe kapatıldı. Dezenfekte işlemleri için asgari sayıda personelin markete girişine izin verilmesi kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.