MasterChef Türkiye'de gözyaşlarına boğan olay

MasterChef Türkiye'de gözyaşlarına boğan olay

MasterChef Türkiye'de gözyaşlarına boğan olay! Yarışmacılar, jüri üyeleri ve ekran başındaki izleyiciler büyük şaşkınlık yaşadı...

MasterChef'e damga vuran gözyaşları!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden isim gözyaşları içinde uğurlandı.

MasterChef'in ilk eleme oyununda kaybeden takım Yasin kaptanlığındaki kırmızı takım olmuştu. Dokunulmazlığı kazanan Mustafa, ilk eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ın ismini vermiş, ikinci aday da Alican olmuştu.

Dün akşam ikinci kez eleme oyununun oynadığı yarışmayı yine mavi takım kazandı. Böylece kırmızı takımda iki yarışmacı hariç herkes elemeye çıktı.

Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununda Danilo Şef'in ton balıklı yemeğini yaptı. En iyi tabağı çıkaran Eda, dokunulmaz oldu ve Mustafa'nın adını verdi. Yasin ise kaptan olmanın avantajını kullanıp kendisiyle aynı oyu alan Batuhan'ı elemeye gönderdi.


"ERKEN FİNAL OLDU"
Elemeye MasterChef'in güçlü yarışmacıları Batuhan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Alican kalınca, Mehmet Yalçınkaya "Erken final oldu, nefes kesen bir yarışma, ben izleyici olsam bunu kaçırmazdım" yorumunda bulundu.

Eleme yemeğinde patlıcan kebabı yapan dört yarışmacı arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Eleme potasından ilk kurtulan Mustafa, daha sonra Alican oldu.
FARUK BATUHAN ELENDİ
Son ikiye 'Masterchef Türkiye'nin adaşları iki Batuhan kaldı. Lavaşlarını yere düşüren ve yeniden yapmak zorunda kalan Faruk Batuhan, yarışmaya veda etti.

"GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"
Faruk Batuhan elenince adaşı gözyaşlarına boğuldu. Veda anında Faruk Batuhan onu teselli etmek zorunda kaldı.


Faruk Batuhan, "MasterChef benim için bitti. Burada çok güzel dostluklar kazandım, şeflerden yenilikler öğrendim. Masterchef çok sert bir dünya ama size farklı şeyler katabilecek yer. Onun için ben çok mutluyum. Masterchef'teki edindiğim dostluklar, arkadaşlıklar ve bilgi birikimi benim için büyük kazanç" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.