MEB, seminer tarihinde ilk kez, Cumartesi ve Pazar günlerine çalışma koydu

MEB, seminer tarihinde ilk kez, Cumartesi ve Pazar günlerine çalışma koydu

MEB, seminer tarihinde ilk kez, Cumartesi ve Pazar günlerine çalışma koydu

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 14.05.2018 tarih ve 9461989 sayılı yazılarıyla Öğretmenlerin 2018 Haziran Dönemi Mesleki (seminer) Çalışma Programını okul okul hazırlayarak il milli eğitim müdürlüklerine gönderdi.

Buna göre Haziran 2018 döneminde mesleki (seminer) çalışmalar; Okul Öncesi Eğitim ve ilköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 38. ve Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinin 87. maddesi gereğince 09 - 22 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak. Öğretmenlerimiz programın ilk haftalık bölümünü 09-13 Haziran 2018 tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, 2. Haftasını 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında istemeleri halinde farklı il/ilçelerdeki okullarda tamamlayabileceklerdir. Sandık kurullarında görevlendirilen öğretmeler ise mesleki (seminer) çalışmalarının tamamını kadrolarının bulunduğu okullarda yapacaklar. Farklı il ve ilçelerde seminere katılacak öğretmenler, seminere katılacakları okulu kadrolarının bulunduğu okula dilekçe ile bildirmek ve mesleki çalışma döneminin sonunda bu çalışmalara katıldığını belgelendirecekler.

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİNE SEMİNER ÇALIŞMASI KONULDU

Mesleki (seminer) çalışmalarının ilk haftasına bakıldığında Seminer tarihinde ilk defa 09 Haziran Cumartesi ve 10 Haziran Pazar günlerine seminer çalışması konulduğu görülmektedir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.