MEB, Taşeron İşçileri İçin Kadro Sınav İlanı Yayımlandı

MEB, Taşeron İşçileri İçin Kadro Sınav İlanı Yayımlandı

MEB, Taşeron İşçileri İçin Kadro Sınav İlanı Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından taşeron başvurusu sonucu sınav ilanı da yayımlandı. Sınavlar bugün itibarıyla başlatıldı. Devlet Kitapları Döner Sermaye Müdürlüğünde Çalışan Taşeron İşçilerin Kadroya Alınmalarına İlişkin Sınav İlanına dair detaylar şu şekildedir.

MEB, Devlet Kitapları Döner Sermaye Müdürlüğü tarafından Taşeron İşçilerin Kadroya Alınmalarına İlişkin Sınav İlanı konulu resmi yazı yayımlandı. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 1 Ocak 2018 tarihli ve 30288 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve Geçici 24’üncü Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslara ilişkin 14. maddesinin 2. fıkrasında "Sınav yeri, günü ve saatine ilişkin bilgiler idarenin internet sayfasında ilan edilir." denilmektedir.

Bu bağlamda, taşeron işçilerin alımı ile ilgili sözlü sınav bilgileri aşağıda belirtilmiş olup, söz konusu sınav ilanının Genel Müdürlüğü de internet sayfasında yayınlanması hususunda resmi yazı yayımlandı. Sınav tarihi 14 ile 20 Şubat 2018 tarihinde Devlet Kitapları DÖSE Müdürlüğü Toplantı Salonu Hasanoğlan/Elmadağ/Ankara'da 9'da yapılacak.

TAŞERONLAR FACEBOKTA BU GRUPTA TOPLANIYOR TIKLA SENDE GEL!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.