MEB ücretli öğretmenlik başvuruları devam ediyor

MEB ücretli öğretmenlik başvuruları devam ediyor

MEB ücretli öğretmenlik başvuruları devam ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2016-2017 eğitim öğretim yılı üçin ücretli öğretmenlik başvurularını almaya devam ediyor.

Bilindiği üzere ücretli öğretmenlik başvurusu merkezi olmadığından yerel olarak il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerinin internet sayfalarındaki başvuruları bireysel olarak takip edebilirsiniz.

Bulunduğunuz ildeki veya ilçedeki milli eğitim müdürlüklerinin internet sayfalarına şu şekilde ulaşabilirsiniz: (İstanbul.meb.tr, ankara.meb.gov.tr). İlçeler için de aynı bağlantılar kullanılır ve (...............meb.gov.tr) şeklinde internet adreslerine ulaşabilirsiniz.

Aşağıda başvurusunu vereceğimiz örneğin Malatya ile Yeşilyurt ilçesi için yesilyurt44.meb.gov.tr şeklinde bağlantı kullanıldığından en sağlıklı google’dan aradığınız milli eğitim müdürlüğüne kolayca ulaşabilirsiniz.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Başvuru için dilekçe, diploma fotokopisi,  varsa formasyon belgesi fotokopisi, Aile Hekiminden sağlık raporu, Adli Sicil Kayıt Sorgulaması, Nüfus cüzdanı fotokopisi ve sertifikalar (İngilizce-Bilgisayar-Diğer) ile birlikte il MEM’lere başvuru yapılabilir. 

Malatya ili Yeşilyurt ilçesi için 2016-2017 Yılı Ücretli Öğretmen Alımları için başvuru 05 Eylül 2016 tarihine kadar yapılacağı duyuruldu. Başvurular ilçe milli eğitim müdürlüğünün web sitesinden YEBİS modülünden yapılabilir. Gerekli evraklar da YEBİS´te belirtildi. Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.