MEB'den Önemli Duyuru

MEB'den Önemli Duyuru

MEB'den Önemli Duyuru

Millî Eğitim Bakanlığı, MEBBİS'teki personel verilerinin güncellenmesi hakkında resmi bir emir yayımladı.

 MEB'den yetkili organlara iletilen yazının içeriği şöyle:

 "Bilindiği üzere merkez ve taşra teşkilatı bilimleri, çalışma alanları ile ilgili iş ve işlemleri kendilerine verilen yetkiler çerçevesinde MEBBİS Personel Yönetim Bilgi Modülleri kapsamındaki alt modülleri kullanarak sürdürmektedir.

 MEBBİS e-Personel Modülü durum raporları ekranı altında "İl/İlçe/Kurum Hatalı ve Eksik Kayıt Durumu" raporu oluşturulmuştur. Bu kapsamda Genel Müdürlüğünüzde/İlinizde görev yapan personelin kayıtları ile ilgili hatalı ve eksik verileri içeren raporların sisteme eklendiği ilgi yazımızla bildirilmiş ve gerekli güncellemelerin yapılması istenilmiştir.

 Yapılan kontrollerde ilgili raporlarda halen eksik ve hatalı veriler bulunduğu tespit edilmektedir. 

Genel Müdürlüğünüzde/İlinizde görev yapan tüm personele, MEBBİS kişisel bilgiler modülünde bilgilerinin kontrol edilerek/ettirilerek eksik ve hatarlı kayıtların güncellenmesinin sağlanması konusunda gerekli duyurunun yapılması ve "İl/İlçe/Kurum Hatalı ve Eksik Kayıt Durumu" raporlarının da düzenli kontrolünün sağlanarak hatalı ve eksik verilerin güncellenmesi, tüm bilgilerin tam ve doğru olarak sistemde yer alması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini arz ve rica ederim.

 Hamza AYDOĞDU  Bakan a. Genel Müdür"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.