Melih Gökçek ile ilgili flaş iddia!

Melih Gökçek ile ilgili flaş iddia!

Melih Gökçek ile ilgili flaş iddia!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl görevden aldığı Melih Gökçek ile 1 yıl sonra görüştüğü ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl "metal yorgunluğu" ifadesiyle istifasını istediği ve MHP'den 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'dan aday gösterileceği konuşulan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için "Melih Bey benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Melih Gökçek'in yakın arkadaşı olan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, köşesinde "Buzlar eridi, Erdoğan Gökçek ile görüştü" diye yazdı.

Uğuroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiği günden itibaren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile görüşmeyen Melih Gökçek'in bir hafta önce tekrar Cumhurbaşkanlığına tahsis edilen Çankaya Köşkü'ne davet edildiği ve 1,5 saatlik bir görüşme gerçekleştiğini iddia etti.

Gökçek ile Erdoğan'ın görüşmesinin ana konusunun 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler olduğunu belirten Uğuroğlu, Gökçek'in görüşmenin başında Erdoğan'a "AKP'nin neferi olduğunu, başka hiçbir partiden aday olmayacağı gibi AKP'den de ayrılmayacağını" söylediğini ifade etti.

Melih Gökçek'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Bahçeli ile görüşmediğini ve kendisine MHP'den resmî bir teklif de gelmediğini söylediğini belirten Uğuroğlu, yazısında ayrıca Gökçek'in, "Sayın Cumhurbaşkanım siz her ne kadar yerel seçimde AK Part ile MHP ittifakına gerek duymuyorsunuz ama benim yaptırdığım anketler ve gözlemlerim bu ittifakın çok yararlı olacağını gösteriyor" dediğini ifade etti.

Yazar Orhan Uğuroğlu, görüşmenin en önemli sonucu olarak ise "Gökçek, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmeye çok yakın" diye yazdı. Uğuroğlu yazısını şu sözlerle tamamladı:

"3 yıl kuralı mı?

Güldürmeyin beni Gökçek 1 yıl ara verdi ya...

1 Kasım 2018'de yazdım ya...

Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kaybetmeyi göze alamaz ve AKP'nin adayı olarak Melih Gökçek'i gösterir..."

milli gazete

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.