Melike Öcalan'dan  Vatan Şaşmaz ile ilgili açıklama

Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz ile ilgili açıklama

Vatan Şaşmaz ile ilgili açıklama

Eski manken Filiz Aker tarafından 2017 yılında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın yıllar önceki program partneri Melike Öcalan, katıldığı programda, Vatan Şaşmaz ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Vatan Şaşmaz anısıyla dikkat çeken Melika Öcalan, Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunuyordu.

 

Vatan Şaşmaz ile bir dönem Sabah Şekerleri programını sunan ve bu program ile de hatrı sayılır bir şöhrete ulaşan Melike Öcalan, katıldığı canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu. Şu sıralar 40 yaşında olan Melike Öcalan, 2017 yılında aramızdan ayrılan eski program partneri Vatan Şaşmaz ile ilgili bir anısını, katıldığı bu programda anlattı.

Melike Öcalan, “Onunla ilgili güzel anılarımı anlatabilirim. Bu hayattan ayrıldığında herkesin onu ne kadar sevdiğini gördük. Öyle hatırlamak istiyoruz” dedi.


Melike Öcalan, Vatan Şaşmaz'ın baba olmak istemediğini ancak evledikten sonra bu fikrinin değiştini belirtti. Vatan Şaşmaz'ın kendisine, 'Sen doğurursun ben dayı olurum' dediğini anlatan Melike Öcalan, Ben de çok istiyorum anne olmayı’ derdim” ifadelerini kullandı.

Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 26 Ağustos 2017 akşamı bir otel odasında silahla vurularak öldürülmüştü. Filiz Aker, aynı silahla intihar ederek hayatına son vermişti. Vatan Şaşmaz'ın vefatının ardından, eşinin hamile olduğu ve anne olmak için de gün saydığı ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.