Memura, taşerona, emekliye ve çalışanlara 2017 MÜJDESİ!

Memura, taşerona, emekliye ve çalışanlara 2017 MÜJDESİ!

Memura, taşerona, emekliye ve çalışanlara 2017 MÜJDESİ!

2017 YILI İLE BİRÇOK SORUN ÇÖZÜME KAVUŞACAK!

EMEKLİYE PROMOSYON!

12 milyon emeklinin merakla beklediği promosyon Aralık ayı içerisinde çözüme kavuşturulacak. İlk ödemelerde daha önceki haberimizde yapmış olduğumuz gibi (Buraya tıklayınız)Ocak ayı ile birlikte yapılacak. Emekliler promosyonlarını maaş aldıkları bankalardan alacak. Promosyonla ilgili açıklamayı önümüzeki günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın yapması bekleniyor

800 BİN TAŞERONA KADRO!

Yeni yılda en önemli düzenlemelerden birisi de taşeronların kadroya alınması ile ilgili .

800 bin kamuda çalışan taşeron işçinin kadroya alınmasıyla ilgili yasa da Ocak'tan sonra gündeme gelecek. TAŞERONLARLA İLGİLİ SON HABERİMİZİ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

30 YILINI GEÇİP EK İKAMİYE ALAMAYAN  80 BİN MEMUR EMEKLİSİNE MÜJDE!

Torba yasaya eklenecek bir madde ile 80 bin memur emeklisinin yüzü gülecek. Ödenecek ikramiyelerin toplam tutarının 3 milyar lirayı bulması da bekleniyor.

ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNMEYE ÇALIŞAN EMEKÇİLERE MÜJDE!

Aralık ayı boyunca asgari ücret pazarlıkları sürüyor! Ocak ayı ile birlikte de çalışanların alacağı 2017 Asgari ücret belli olacak!. Şu anda net 1.300 lira olan asgari ücret için 1.600 lira, 1.400 lira ve 1.350 lira olmak üzere üç ayrı teklif bulunuyor.

MEMUR VE EMEKLİSİNE YÜZDE 7 ZAM VERİLECEK

Milyonlarca memur ve memur emeklisi de 2017 Ocak ayında  ilk zamları olan yüzde 3 artışı alacak. İkinci zam ise Temmuz'da yüzde 4 olarak yapılacak. Toplamda ise memur ve emelisi bu yıl  yüzde 7 zam almış olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum