Merkez Bankası İyi Maaşlı KPSS İle 50 Devlet Memuru Alım ilanı

Merkez Bankası İyi Maaşlı KPSS İle 50 Devlet Memuru Alım ilanı

Merkez Bankası İyi Maaşlı KPSS İle 50 Devlet Memuru Alım ilanı

Merkez Bankası'nın resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 50 uzman yardımcısı alımı yapılacak

Ayrıca yayımlanan ilanda işe alınacak kişilerin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası İdare Merkezinde görevlendirilecek

Bunun yanı sıra yayımlanan ilanda "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; bağımsızlığı, güçlü örgüt yapısı, nitelikli kadrosu, teknolojik üstünlüğü ve etkili sonuçlar alma özelliği ile dünyanın önde gelen merkez bankaları arasında yer alma vizyonuyla faaliyetlerini yürütmektedir." 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 12 Ninsan'da başlayacak ve 22 Nisan'a kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını Merkez Bankasının resmi web adresi aracılığı ile (insankaynaklari.tcmb.gov.tr) web adresi üzerinden kılavuzda belirtilen belgelerin yüklenmesi bağlamında gerçekleştireceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI
 
Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşımayan adayların başvurularının kabul edilmeyecek

İşte başvuru şartları:


- 01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmak.

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasına alınacak kişilerde aranan genel şartları taşımak.

- En az dört yıllık eğitim veren Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarının; iktisat, ekonometri, işletme, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, finans, finansal matematik, maliye, uluslararası ilişkiler, muhasebe, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, bankacılık, sigortacılık, aktüerya, istatistik, matematik, matematik mühendisliği, hukuk, insan kaynakları, bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi, psikoloji ve sosyoloji programlarında lisans ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamış olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işe alım sınavlarının komisyon mülakatı aşamasında elenmemiş olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan; Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Elektronik Yabancı Dil Sınavından (e-YDS) en az 70 İngilizce puanı veya Test of English as a Foreign Language Internet-Based Test (TOEFL iBT) sınavından en az 84 puan almış olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan; Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 80 KPSSP1 puanı veya Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) en az 80 sayısal puan veya GRE sınavından en az 156 sayısal puan veya GMAT sınavından en az 585 puan almış olmak.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.