Merzifon Belediyesi itfaiye aracı şoförü alımı

Merzifon Belediyesi itfaiye aracı şoförü alımı

Merzifon Belediyesi itfaiye aracı şoförü alımı

Merzifon Belediye Başkanlığı, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, İŞKUR aracılığı ile itfaiye aracı şoförü alımı yapacaktır.

Personel alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları ve 12-16 Aralık 2019 tarihine kadar İŞKUR şubelerinden veya aşağıda belirtilen link üzerinden online başvuru kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir.

Merzifon Belediyesi, itfaiye personeli alımı için belirlediği şartlar şöyle;

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE


 
Başvuru yapacak adaylar Sağlık Bakanlığı onaylı İlk Yardımcı Sertifikası ve MEB onaylı Motor Periyodik Bakım Geliştirme ve Uyum Belgesine sahip olmalıdır.
Noter huzurunda kura çekimi 20.12.2019 tarihinde saat 10:00-11:00 saatleri arasında Akif Gülle Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Başvuran adayların 18.12.2019 mesai bitimine kadar belgelerini Merzifon Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Evraklarını teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava dahil edilmeyecektir. İlanda istenen belgelerde ve deneyim süresine sahip olmada son gün, ilanın son başvuru tarihi olarak belirlenecektir. İlanın son başvuru tarihinden sonra edinilen belgeler ve deneyim süreleri geçerli sayılmayacaktır. Sözlü sınav tarihi ve işe alım süreci ile ilgili duyurular https://merzifon.bel.tr internet sayfasında yayınlanacak olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru yapacak adayların C sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir

 İŞKUR sayfasından online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.