Messi olduğunu söyleyen İranlı Reza, 23 kadını kandırdı

Messi olduğunu söyleyen İranlı Reza, 23 kadını kandırdı

Messi olduğunu söyleyen İranlı Reza, 23 kadını kandırdı

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi'ye olan benzerliği ile bilinen İranlı Reza Parastesh’in, kendisini 'Messi' diye tanıtarak en az 20 civarında İranlı kadına istismarda bulundu. Mağdur kadınların şikayeti 'Sahte Messi Parastesh' hakkında dava açıldı..

 
İran’da yaşayan Reza Parastesh’in, Barcelona’nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi’yle olan benzerliğini kullanarak, 23 kadınla ilişkiye girdiği iddia ediliyor…


Sözcü SKOR'un haberine göre; Reza Parastesh kendisini Messi olarak tanıttığı İran’lı kadınları İspanya’ya götürme vaadiyle kandırarak istismarda bulundu. Mağdur 23 kadının, gerçeği öğrendikten sonra Parastesh'e dava açtığı belirtiliyor.

SAHTE MESSİ: İSMİNİN TEMİZ OLDUĞUNDAN EMİN OLMANIZ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

İranlı Messi iddialar üzerine bir açıklama yayınladı, ”Haberler doğru olsa şu an hapiste olacaktım. Bu iddiaların hiçbirisi doğru değil. Hakkımda ortaya atılan bu haberler için tüm yasal savaşı başlatacağım ve ismimin temiz olduğundan emin olmanız için her şeyi yapacağım.” ifadelerini kullandı.
Messi’ye olan benzerliği ilk kez babası tarafından fark edilen Parastesh, zamanla benzerliği kendisi de kabullenmişti. Messi gibi sakal da bırakan ve arasının açık olduğu futbol konusundaki yeteneklerini geliştirmeye çalışan Parastesh, Barcelona forması giydiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca kısa sürede dünya çapında ‘İranlı Messi’ olarak tanınmaya başlanmıştı.

Sosyal medyada binlerce takipçisi olan Reza Parastesh İran sokalarında gezerken Messi sanıldığı için adeta izdiham yaşanıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.