Meteoroloji Alarm Verdi

Meteoroloji Alarm Verdi

Meteoroloji Alarm Verdi

Hava sıcaklıkları artmaya devam etse de yurdun birçok bölgesi yağmur altında. Üstelik Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre yağışlı hava ilerleyen günlerde etkilediği alanı daha da artıracak ve hafta sonu tüm yurda yayılacak. İşte Meteoroloji’nin son hava durumu tahminleri…

 
Hava durumuna dair son haberler merak ediliyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre yağışlı hava Türkiye’yi terk etmiyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri,

Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu’ nun kuzeydoğusu ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bolu ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.


HAVA SICAKLIKLARI ARTSA DA YAĞIŞLAR YAYILIYOR
 
Hava sıcaklıklarına dair tahminler şu şekilde; Doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT
 
Meteoroloji tarafından yapılan tahminlere göre yağışların; öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Bolu ve Van çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında ani kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.