Meteoroloji uyardı: Kar Geliyor!

Meteoroloji uyardı: Kar Geliyor!

Meteoroloji uyardı: Kar Geliyor!

Son tahminlere göre Türkiye'de devam eden yağışlı havaya ek olarak soğuklar geliyor. Bugünden itibaren hava sıcaklıkları hızla düşerken perşembe gününden itibaren yurdun bazı noktalarında kar görülecek.

İstanbul'da ve Ankara'da cumartesi günü hava sıcaklıkları gece saatlerinde 3 derece dolaylarında hissedilecek. İzmir'de ise hava sıcaklıkları hafta sonuna doğru gece saatlerinde 6 dereceye kadar düşecek.

Tüm yurtta bugünden itibaren hava sıcaklıkları hızla düşüyor! Son dakika tahminlerine göre yağışlı havaya soğuklar da ekleniyor ve günden güne sıcaklıklar düşüşe geçiyor. Meteoroloji raporuna göre İstanbul’da bugün 18 derece dolaylarında seyredecek olan sıcaklıklar cumartesi günü gündüz bile en yüksek 6 derece seviyesinde olacak. İşte hava durumuna dair son dakika gelişmeleri…

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun batısı ve Güneydoğu Anadolu ile Bursa, Yalova, Kocaeli, Manisa, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, kıyılarda gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara’nın batısı ve İzmir çevreleri ile Antalya’nın doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç Anadolu’nun güneybatısında ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.

cumhuriyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.