Meteoroloji'den kritik uyarı 4 Nisan 2020

Meteoroloji'den kritik uyarı 4 Nisan 2020

ÇOK KUVVETLİ GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 4 Nisan hava durumu verileri resmi internet sitesinde yayımlandı. Vatandaşlar evden çıkmadan önce ‘Bugün hava nasıl olacak?’ sorusunun cevabını merakla araştırıyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Çorum, Amasya ve Siirt çevreleri ile Antalya’nın batı ilçelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde ( Cumartesi ) Marmara’nın doğusu ,Batı Karadeniz ve Çankırı çevrelerinde sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Güney Ege’de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 40-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.


 
EGE BÖLGESİNDE HAVA NASIL OLACAK?
Çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege’de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.


 
A.KARAHİSAR °C, 16°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 23°C
Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İZMİR °C, 21°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA °C, 21°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.