Meteorolojiden son dakika uyarısı!.

Meteorolojiden son dakika uyarısı!.

Meteorolojiden son dakika uyarısı!.

Hava sıcaklığının perşembe günü Marmara ve Kıyı Ege’de, cuma günü ve hafta sonunda yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 6-10 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, geçtiğimiz 2 hafta boyunca yurt genelinin, sıcak ve yağışsız hava dalgasının etkisi altında kaldığı belirtildi.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyrettiği hatırlatılırken, bazı illerde bugüne kadar ölçülmüş en yüksek eylül ayı sıcaklık rekorlarının kırıldığı kaydedildi.

Yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, hava sıcaklığının yarın Marmara Bölgesi’nde hissedilir derecede artacağının, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağının ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinin beklendiği belirtildi.

Öte yandan perşembe günü Marmara ve Kıyı Ege’de, cuma günü ve hafta sonunda ise yurdun kuzey ve iç kesimlerinde hissedilir olmak üzere hava sıcaklığının azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.