Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugüne dikkat!

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugüne dikkat!

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugüne dikkat!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre; Marmara Bölgesi'nin kuzey ve batısı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise hava sıcaklığı mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde seyredecek.
Haftanın son günü Marmara'nın genelinde ve Ege'de İzmir-Manisa dolaylarında yağış bekleniyor. İç Ege'de ise çok bulutlu bir hava hakim olacak. Diğer bölgelerimizde ise yağış yok parçalı-az bulutlu bir hava bekleniyor. Yeni haftanın ilk günü de yağışlar hemen hemen aynı şekilde devam ederken salı günü alanını genişletecek ve yerini gök gürültülü sağanak yağışlara bırakacak. Sıcaklıklar haftanın son günü yer yer 20 derecenin de üzerine çıkıyor.

Önümüzdeki üç günlük dönemde ise birkaç derece azalıyor. Denizlerimizde rüzgarlar Doğu Karadeniz ve Akdeniz kıyılarında orta kuvvet ve altında esiyor. Diğer denizlerimizde ise kuvvetli esmesi bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Marmara Bölgesi'nin kuzey ve batısı sağanak ve yer yer  gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgedeki hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgenin kuzey ve  batısı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, bölgenin doğusunda kuvvetli, batısında ise zaman zaman  fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor.

Bölgede beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana  gelebilecek soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk  devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve  tedbirli olunması isteniyor.

DOĞU ANADOLU'DA SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığı mevsim  normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde seyredecek. 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge  genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği  bölgede, rüzgar güney ve güneybatıdan hafif,  zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Tunceli'de 5, Erzincan'da 2,  Iğdır'da sıfır, sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 3, Ardahan ile Ağrı'da 4  ve Kars'ta 5 derece ölçüldü.

Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Iğdır'da 21, Tunceli'de 20,  Erzincan'da 18, Erzurum'da 15, Ağrı'da 14, Kars'ta 13 ve Ardahan'da 12 derece  olması tahmin ediliyor.

Yetkililer, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayına karşı  vatandaşları uyardı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.