Meterolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meterolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meterolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapılarak İstanbul ve çok sayıda il için saat verilerek önemli bir uyarı yapıldı. Söz konusu açıklamada Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırklareli'nin Karadeniz'in kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve açıklamada ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olacağı ifade edildi.

METEOROLOJİ'NİN AÇIKLAMALARI


 
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada Akdeniz ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleriyle İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin kuzeydoğusu, Kırklareli'nin Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği vurgulandı.
Rüzgar hakkında da değerlendirmelerde bulunulan açıklamada Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerinde kuvvetli rüzgar eseceği belirtildi.

İSTANBUL İÇİN UYARI

Meteoroloji'den tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 5 Eylül Perşembe gece 3 ile öğlen saatleri arasında İstanbul'da yağış beklenmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.