MHP, ‘Erdoğan ile görüştük’ diyerek müjdeyi duyurdu

MHP, ‘Erdoğan ile görüştük’ diyerek müjdeyi duyurdu

MHP, ‘Erdoğan ile görüştük’ diyerek müjdeyi duyurdu: Asgari ücrete ek zam!

2022'de asgari ücrete ek zam! Vatandaşın bir süredir gündeminde olan asgari ücrete ek zam beklentilerine yönelik heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, son günlerde gündemi oldukça meşgul eden asgari ücrete ek zam iddialarına ilişkin,  partisinin bir teşkilat toplantısında, temmuz ayını işaret ederek asgari ücret ve emekli aylıklarına zam geleceğinin müjdesini verdi. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü söyleyen Sancaklı, temmuz ayını işaret etti. 

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZKAN ASGARİ ÜCRETTE EK ZAM İÇİN SİNYAL VERMİŞTİ
TVNET'te yayınlanan Sert Sorular programında asgari ücrete ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, yeni bir zammın sinyalini vermişti.Yıl ortasını işaret eden Özkan, "Cumhurbaşkanımız zaten ifade etmişti. Bu yapılabilir. Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vatandaşın gelirlerini artırıcı önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayarak, "Gerekirse Türkiye'de yıl ortasında asgari ücrete bir daha bakılmalı" demişti.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vatandaşın gelirlerini artırıcı önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayarak, "Gerekirse Türkiye'de yıl ortasında asgari ücrete bir daha bakılmalı" demişti.AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise, "Milletin konuştuğu, talep ettiği, beklentilerinin tamamını masaya yatırırız. Bunların tamamıyla ilgili çalışmalarımızı öteden beri sürdürürüz." diye konuşmuştu.Tüm bu gelişmelerin üzerine asgari ücrete ilişkin bir açıklama da MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'dan geldi.

MHPLİ SANCAKLI: TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK
Sancaklı, konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü söyleyerek, asgari ücret ve emekli aylıklarına temmuz ayında zam geleceğini ifade etti.

Sancaklı'nın il teşkilatında yaptığı konuşmanın Kocaeli Gazetesi'nde yer alan kısmı şöyle:

“İnşallah Temmuz ayı ile birlikte asgari ücretten tutun da emeklilerimize kadar birçok çalışan ve emeklilerimizin maaşlarına zam yapılacak. Çiftçilerimizin kredilerinde kolaylık sağlanacak. Halkımızın yanında olmaya devam edecek olan Cumhur İttifakı bunu her alanda göstermeye devam edecektir.
Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün önce imzaladığı kararname ile çiftçilerimizin borçlarının yüzde 75’ini devletimizin ödeyeceğini ilan etti.Temmuz ayında da maaşlara zam gelecektir"

MHP'Lİ SAFFET SANCAKLI: "ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜM"

Kocaeli Gazetesi'nden Serhat Güneş'in haberine göre, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partililerine seslendiği konuşmasında temmuz ayında asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam geleceğini açıkladı.

Konu ile ilgili AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüklerini ifade eden Sancaklı, kesin ifadeler kullandı.

TEMMUZ AYINDA DA MAAŞLARA ZAM GELECEKTİR

Sancaklı, “İnşallah Temmuz ayı ile birlikte asgari ücretten tutun da emeklilerimize kadar birçok çalışan ve emeklilerimizin maaşlarına zam yapılacak. Çiftçilerimizin kredilerinde kolaylık sağlanacak. Halkımızın yanında olmaya devam edecek olan Cumhur İttifakı bunu her alanda göstermeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün önce imzaladığı kararname ile çiftçilerimizin borçlarının yüzde 75’ini devletimizin ödeyeceğini ilan etti. Temmuz ayında da maaşlara zam gelecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.