MHP milletvekili Arzu Erdemden flaş Eyt Açıklaması

MHP milletvekili Arzu Erdemden flaş Eyt Açıklaması

MHP milletvekili Arzu Erdemden flaş Eyt Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Bu konuda ilk çalışmaları yapanlardan biri benim. MHP hiçbir çalışmayı oy kaygısı ile yapmamıştır. Yapmış olduğumuz çalışmalardan geri adım atmayız. Bütçenin uygunluğu gerekiyor. Yaptığımız hangi paylaşım olursa olsun altına sadace EYT'den saldırı geliyor. EYT dışında çözümü gecikmiş başka hususlar da var. Neden sadece EYT'den saldırı geliyor?" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Bengütürk TV'de emeklilikte yaşa takılanlar EYT konusu ile ilgili açıklama yaptı.

MHP'li Arzu Erdem, şunları söyledi:

"Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili biliyorsunuz ilk çalışmaları yapanlardan biri benim. Yine Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay beyefendinin bu konuda kanun teklifi vardı. Bütün grubumuz, seçim beyannamemize emeklilikte yaşa takılanların sorunun çözülmesine yönelik, 99 yasasından mağdur olanların sorunların çözümünün bulunmasına yönelik çalışmayı yapan benim. Seçim beyannamesinden sonra güvenlik politikalarıyla ilgili yapılan yoğun mücadele, terör harcamalarının çok artması bütçesel olarak da bu konu ile ilgili belki hep söyledim ya işte bütçede öncelik sıralaması, ne önce geliyor ona bakmak gerekiyor. EYT konusu, emeklilikte yaşa takılanlar ben buradan ekranların başından bizi izleyen herkese çok selamımı gönderiyorum ama her çıktığım programda şunu söylüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, hiçbir çalışmayı oy kaygısı için yapmamıştır."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum