MHP'den AK Parti'ye EYT Düzenleme Çağrısı

MHP'den AK Parti'ye EYT Düzenleme Çağrısı

MHP'den AK Parti'ye EYT Düzenleme Çağrısı

'EYT'de öncülük görevi Cumhur İttifakı'nın büyük ortağına düşüyor'

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Meclis'te Genel Kurulda emeklilikte yaşa takılanların durumuna değindi.

'BİRAZ TİTREYİP KENDİMİZE DÖNELİM'

"Biraz titreyip kendimize dönelim, millete dönelim, milleti dinleyelim, milletin sesini dinleyelim. Hakikaten millet ızdırap, çile, büyük sıkıntılar çekiyor."

Emeklilikte Yaşa Takılanların devlete yüklerinin söylendiği gibi 750 milyar olmadığını açıklayan Enginyurt 'Bu insanlar bizim her birimizden bir kanun teklifi bekliyor.Haklarının gasbedilen… 4447 sayılı Yasa'nın geriye işletilmesinden dolayı yaşadıkları mağduriyete son vermek istiyorlar' dedi.

Enginyurt sözlerini "Emeklilikte yaşa takılanlar var. 6 milyon desek de sayıları ilk etapta 130 bini geçmeyecek sayıdaki insanlarımız, bunların yarısına yakını da devlet memuru, istesek de emekli olmayacaklar. Devlete yükleri söylenildiği gibi 750 milyar olmayacak. Bu insanlar bizim her birimizden bir kanun teklifi bekliyor. Haklarının gasbedilen… 4447 sayılı Yasa'nın geriye işletilmesinden dolayı yaşadıkları mağduriyete son vermek istiyorlar. Buna son verelim. Komisyon kurup araştırma komisyonuyla bir yıl bunu oyalama yerine bir kanun teklifiyle bu insanlara haklarını vermenin yolunu açalım. Bu konuda öncülük görevi de Cumhur İttifakı'nın büyük ortağına düşüyor.

Biraz titreyip kendimize dönelim, millete dönelim, milleti dinleyelim, milletin sesini dinleyelim. Hakikaten millet ızdırap, çile, büyük sıkıntılar çekiyor." diyerek tamamladı

TÜRKİYE'NİN EN İYİ EYT SAYFASI TIKLA SENDE TAKİP ET

TÜRKİYE'NİN  EN AKTİF EYT GRUBU SENİ DE ARAMIZA BEKLİYORUZ TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum