MHP'den çok ilginç EYT ve ceza indirimi açıklaması

MHP'den çok ilginç EYT ve ceza indirimi açıklaması

MHP'den ilginç EYT ve ceza indirimi açıklaması

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, emeklilikte yaşa takılanlar EYT ve şartlı ceza indirimine dair "Biz bunları seçim yatırımı, oy için yapmadık. Vatandaşımızın bize sitem etmemesi lazım.

MHP'ye haksızlık yapılıyor. Günaydın mesajı atıyoruz, altına saldırıyorlar. Biz hükümet değiliz, seçim ortağıyız. İttifak yaparken pazarlık yapmadık. AK Parti ile uzlaşmak önemli" ifadelerini kullandı. Aycan'ın bu ifadeleri, tepki çekti

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Bengütürk'te emeklilikte yaşa takılanlar EYT ve şartlı ceza indirimine dair açıklamalarda bulundu. Program sunucusu Cem Açıkgöz, MHP'li Sefer Aycan'ın programda neler söylediğini paylaştı.

Açıkgöz'ün paylaşımlarına göre, MHP'li Aycan, EYT ve ceza indirimine dair şunları söyledi:

"Vatandaşı anlamak mümkün değil. Biz MHP olarak her üzerimize düşeni yaptık. Biz bütün kanun tekliflerini hazırladık. Biz bunları iktidar olduğumuzda yapabiliriz dedik.

Her şeye rağmen sorumluluklarımızı yerine getirdik. 49 MV. ile TBMM'nin gündemini biz oluşturamıyoruz. Şartlı Ceza İndirimi en önemsediğimiz konulardan biri.

Biz bunları seçim yatırımı, oy için yapmadık. Vatandaşımızın bize sitem etmemesi lazım. e haksızlık yapılıyor. MHP'ye haksızlık yapılıyor.

Günaydın mesajı atıyoruz, altına saldırıyorlar. Biz hükümet değiliz, seçim ortağıyız. İttifak yaparken pazarlık yapmadık. AK Parti ile uzlaşmak önemli."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.