MHP'den Flaş EYT Çıkışı: EYT Seçim Öncesi Çıkmalı

MHP'den Flaş EYT Çıkışı: EYT Seçim Öncesi Çıkmalı

MHP'den Flaş EYT Çıkışı: EYT Seçim Öncesi Çıkmalı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Bengütürk TV'de Cem Açıkgöz'ün programına konuk oldu. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Fatih Çetinkaya yapmış olduğu açıklamasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar yaptı. Bu konuda MHP'nin düşüncesini kamuoyu ile paylaşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya'nın konuşmasının detayları şu şekilde,

MHP'DEN EYT AÇIKLAMASI

Mİlliyetçi Hareket Partisi tarafından yapılan EYT açıklamasında, EYT mücadelesinin vatandaşların haklı mücadelesi olduğunu söyledi. Bunlar onların hakları diyen MHP Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya, ''Vatandaşlarımızın haklı mücadelesi, bunlar onların hakları. Bende #EYT'yim. Seçimden önce çıkması en büyük arzumuz. Bunlarla ilgili çalışıyoruz.'' dedi. 

Katılmış olduğu televizyon programında EYT ile ilgili açıklamalarına devam eden MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP'nin bu konuda yasa teklifi olduğunu hatırlatarak uygun zaman vurgusunda bulundu.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya'nın EYT Açıklaması

 

"EYT, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden gündem yaratmak isteyen, ama halkımıza ya da milletimize sunacakları bir şeyler olmayan, sadece bilerek sulandırıp sulandırıp ortaya konulan önemli bir yaradır. Ben de EYT mağduruyum. Ben de 98'de sigorta başlangıcı olan biriyim. Ben de bu yasayı bekliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasa teklifini verdik ve sonuna kadar arkasındayız. Ama bir yasanın geçebilmesi için, bakın biz mecliste farklı partileriz. Mecliste 5 grup var. Bu grupların hepsinin onayı alınarak ve uygun zamanda verilmesi lazım. Yasa teklifini şartlar oluşmadan, uygun zaman olmadan verirsek sonuç alamayız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum