MHP'DEN ZEHİR ZEMBEREK TAŞERON ÇIKIŞI!

MHP'DEN ZEHİR ZEMBEREK TAŞERON ÇIKIŞI!

MHP'DEN ZEHİR ZEMBEREK TAŞERON ÇIKIŞI!

Referandumda evet ittifakı yapan AKP ile MHP arasında taşeron işçi krizi gündeme geldi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, seçimden önce kamudaki 750 bin taşeron işçiye kadro sözü veren hükümeti topa tuttu. “Taşeron işçiler ketenpereye mi getirilmek isteniyor?” diye soran MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, taşeron işçilerle ilgili söz vermeyen Başbakan ve bakan kalmadığını söyledi. Konya milletvekili Kalaycı, kamu harcamalarında tasarrufa gidilmesini, israf ve savurganlığın önlenmesi için tedbirler alınmasını da istedi. SÖZÜNÜZÜ TUTUN Hükümetin 4734 sayılı Kanun'dan yetki almasına karşın hangi işlerin yardımcı iş olduğunu üç yıldır belirleyemediğini savundu. Kalaycı, şöyle konuştu: “Eee söz verirken iyisiniz, coşuyorsunuz. İcraata gelince öyle kaçmak yok. Ya söz vermeyecektiniz ya da verdiğiniz sözleri tutacaksınız. Taşeron işçileri oyalamayı artık bırakın. Taşeron işçileriyle oyun oynamayı artık bırakın. Sürekli ‘çalışıyoruz' diyorsunuz. Bu nasıl 3-4 yıldır sürebiliyor” diye sordu. Asgari ücretten vergi almayın “KONU vergileri artırmaya gelince hiç çalışmıyorsunuz, yüksek oranlara varan vergileri hemen koyuveriyorsunuz” diyen MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Hükümet, taşeron işçilereverdiği sözü artık tutmalıdır. Torba kanunda verilecek önergeyle gerekli düzenlemeyi yapabiliriz. Çalışanlar ve emekliler geçim sıkıntısı çekmektedir” dedi. Çalışanların vergi yükünün hafifletilmesini talep eden Kalaycı “Asgari ücret vergi dışı bırakılmalı ve asgari ücret çalışanlara insanlık onuruna uygun bir yaşayış sağlayabilecek düzeyde olmalıdır” diye konuştu.

“Taşeron işçiler ketenpereye mi getirilmek isteniyor?” diye soran MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, taşeron işçilerle ilgili söz vermeyen Başbakan ve bakan kalmadığını söyledi. Konya milletvekili Kalaycı, kamu harcamalarında tasarrufa gidilmesini, israf ve savurganlığın önlenmesi için tedbirler alınmasını da istedi

Hükümetin 4734 sayılı Kanun'dan yetki almasına karşın hangi işlerin yardımcı iş olduğunu üç yıldır belirleyemediğini savundu. Kalaycı, şöyle konuştu: “Eee söz verirken iyisiniz, coşuyorsunuz. İcraata gelince öyle kaçmak yok. Ya söz vermeyecektiniz ya da verdiğiniz sözleri tutacaksınız. Taşeron işçileri oyalamayı artık bırakın. Taşeron işçileriyle oyun oynamayı artık bırakın. Sürekli ‘çalışıyoruz' diyorsunuz. Bu nasıl 3-4 yıldır sürebiliyor” diye sordu. Asgari ücretten vergi almayın “KONU vergileri artırmaya gelince hiç çalışmıyorsunuz, yüksek oranlara varan vergileri hemen koyuveriyorsunuz” diyen MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Hükümet, taşeron işçilereverdiği sözü artık tutmalıdır. Torba kanunda verilecek önergeyle gerekli düzenlemeyi yapabiliriz. Çalışanlar ve emekliler geçim sıkıntısı çekmektedir” dedi. Çalışanların vergi yükünün hafifletilmesini talep eden Kalaycı “Asgari ücret vergi dışı bırakılmalı ve asgari ücret çalışanlara insanlık onuruna uygun bir yaşayış sağlayabilecek düzeyde olmalıdır” diye konuştu. (Sözcü)

TAŞERON KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.