mide bulandıran ifade!

mide bulandıran ifade!

Cezaevinde olan ağabeyinin evine gidip yengesine tecavüz eden kayınbiraderden mide bulandıran ifade! "Olay saatinde bahçede sigara içerken yengemin evinin kapısı açıldı. Ben de..."

Yengesine tecavüz eden kayıbiraderden mide bulandıran ifade
Adana’da kayınbiraderi tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 3 çocuk annesi D.B. (27), kayınbiraderi S.B.'nin (30) idamını isteyerek sinir krizi geçirdi.

Olay, 2 Nisan Pazartesi günü Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi cezaevinde olan D.B., kayınbiraderi S.B.’nin tecavüzüne uğradı. D.B.’nin ihbarı üzerine gözaltına alınan S.B., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen S.B., ilk ifadesinde yengesiyle gönül rızasıyla birlikte olduğunu savundu. Daha sonra ifadesini değiştiren S.B.’nin “Olay saatinde bahçede sigara içerken yengemin evinin kapısı açıldı. Ben de yengeme ‘ne işin var’ dedim. Bana cevap olarak ‘kendimi mi yaptırıyorum? Bakkala gittim’ deyince sinirlendim ve yengeme saldırdım. 10 dakika kadar darp ettim daha sonra kendi evime gittim. Kesinlikle tecavüz olayı olmadı” dediği öğrenildi.

Tecavüze uğradığını iddia eden D.B. ise İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, kayınbiraderiyle gönül rızasıyla birlikte olmadığını savunarak, “Kayınbiraderim S.B. gece evime gelerek kapıyı açmamı istedi. Ben de kardeşim gibi gördüğüm kayınbiraderime kapıyı açtım. İçeri girdikten sonra kapıyı kitledi. Beni önce darp etti. Daha sonra zorla yatak odasına götürüp tecavüz etti” dedi.

S.B.'nin saçından sürükleyerek kendini yatak odasına götürdüğünü ileri süren genç kadın, “‘Bugün kardeşimin yatağında yatacağım. Bana yatak odasını göster’ dedi. Saçımdan tutup yatak odasına götürdü ve oranın da kapısını kilitledi. Çok yalvardım ama beni dinlemedi. Bana tecavüz etti” diye konuştu.

Tutuklu yargılanan S.B.'nin en ağır bir şekilde cezalandırılmasını talep eden D.B., “Benim 3 çocuğumu annesiz bıraktı. Hem benim yuvamı yıktı hem kendi yuvasını yıktı. Benim ona karşı herhangi bir ümit verici hareketim olmadı. Yetkililer ona en ağır cezayı versin. İdam istiyorum” diyerek sinir krizi geçirdi. 

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.