Migros Personel Alımı Yapacak (Türkiye Geneli)

Migros Personel Alımı Yapacak (Türkiye Geneli)

Migros Personel Alımı Yapacak (Türkiye Geneli)

Türkiye’nin önde gelen alışveriş marketler zincirinden biri olan Migros personel alımı yapacak. Migros Türkiye geneli personel alımı ile ilgili personel alım ilanlarını 19 Mart 2016 Cumartesi yani bugün itibariyle yayınladı.

Migros 2016 mağaza personeli alımı kapsamında; sıcak satış fırın elemanı, kasiyer alımı, tezgâhtar alımı, kasap alımı, meyve sebze tezgâhtarı alımı, Kasap alımı, şarkütör alımı, sezonluk personel alımı, Yeni açılacak şile Migros mağaza personelleri alımı ve mağaza personeli alımı yapacak.

Migros personel alımı için başvuru yapmak isteyen kişiler Migros kariyer aracılığı ile çevrimiçi başvuru gerçekleştirebilecekler. Migros personel alımında eğitim düzeyi olarak tecrübe dışında en az lise mezunu olma şartı aranıyor.

Migros Mağaza Yönetim Kadrosu Alımı kapsamında ise;

Türkiye genelinde yer alan

Migros, 5M, Macrocenter, Tansaş ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere mağaza yönetici adayı alacak. Mağaza yönetici adaylarının üniversite mezunu olması gerekiyor. Yine başvurular Migros kariyer üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Migros İdari Kadro alımı kapsamında ise;

Crm Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirilecek. Migros Crm Uzman Yardımcısı alımı için başvuracak olan kişilerin yine 4 yıllık üniversitelerin bazı bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Aşağıda bulunan bağlantı ile 2016 Migros personel alım ilanlarına erişim sağlayabilirsiniz. Migros Personel alım ilanları TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.