Milli Savunma Bakanlığı 2 İşçi Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 2 İşçi Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 2 İşçi Alımı

3 Mayıs 2016 Tarihinde MSB Ankara Tedarik Bölüğü Başkanlığı Lojistik Destek Komutanlığı 2 Personel Alımı İçin İlan Yayınladı. Başvurular 12 Mayıs 2016 Tarihine Kadar Devam Edecektir.

Milli Savunma Bakanlığı Ankara Tedarik Bölüğü Başkanlığı Lojistik Destek Komutanlığı personel alımı için ilan yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2 kişi belirsiz süreli daimi işçi statüsünde istihdam edilecektir. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 12 Mayıs 2016 tarihine kadar yapılacaktır.

Diğer Tahmil Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri    olarak 2 kişi istihdam edilecektir. İlköğretim mezunları KPSS şartı aranmaksızın başvurabilecektir.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elle Taşıma Mesleki Eğitim Kurs Belgesine" (Tehlikeli Ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelik Madde 6/a,b,f,g Fıkralarında Belirtilen Eğitim Belgelerinden Birisine) Sahip Olması Gerekmektedir.

Başvurmak isteyenlerin İş İlan No (00003212210) ile İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden başvuru tarihleri arasında yapılacaktır. Kura Çekimi 17 Mayıs 2016 Tarihinde Saat 14:00'de Msb Tedarik Bölge Başkanlığı Lojistik Destek Komutanlığı Etlik Eski garaj Yanı Keçiören / Ankara Adresinde Yapılacaktır. Kura Listesine Giren Adayların Belgeleriyle 13 Mayıs 2016 Tarihinde Saat 14:00 De Belirtilen Adrese Gelmeleri Gerekmektedir. Belgelerini Getirmeyenler Kuraya Dahil Edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.