Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Er Başvuru Sonucu Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Er Başvuru Sonucu Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Er Başvuru Sonucu Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) web adresi üzerinden yeni bir duyuru yayımlandı. Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesine alınacak olan Sözleşmeli Er başvuru sonuçları açıklandı.

Seçim Aşaması Faaliyetleri;

Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Yüzme Testi (Sadece Kurbağa Adam ve Dalgıç tercihi olan adaylar için) ve Mülakat aşamalarından oluşmaktadır.

Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

Dz.K.K.lığının Kurbağa Adam ve Dalgıç branşları için yüzme testi Kara Harp Okulu Komutanlığı Bakanlıklar/ANKARA adresinde yapılacaktır. Adayların yüzme testi için yanlarında mayo, terlik, bone ve havlu getirmeleri gerekmektedir.

Yüzme sınavına girmeyecek adayların seçim faaliyetleri 1 gün, yüzme sınavına girecek adayların sınavları 1-2 gün sürebilecektir.


 
31 Aralık 2018, 01 Ocak 2019 tarihlerine ve hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.
Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de beraberinde getireceklerdir. Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asıllarını teslim etmemeleri önem arz etmektedir.

Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir.

Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığında sınav ve mülakat süresince adaylara sabah kahvaltısı/kumanya ikramında bulunulacaktır.

Başvuruda bulunan adaylardan Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılanlar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

Detayları öğrenmek için https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinde yer alan insan kaynakları bölümüne bakınız.

Sorularla ilgili irtibat numarası : 0 (312) 562 05 43
Fax (Belgegeçer)    : 0 (312) 319 43 67

Her türlü kamu personel alımını ilk öğrenen siz olmak için uygulamamızı aşağıdaki linke tıklayarak telefonunuza indirebilirsiniz

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.