Milyonlarca Kişiye Ek Gelir Yolda

Milyonlarca Kişiye Ek Gelir Yolda

Milyonlarca Kişiye Ek Gelir Yolda


Yaklaşık 11 milyon emeklinin bayram arefesinde beklediği promosyon için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Şu an bulunan aşama bankalarla pazarlık aşaması olduğunu biliyoruz.

Promosyonların miktarını belirleyecek iki seçenek var. Birinci seçenek emeklinin aldığı maaşın ne kadar olduğu hakkında. Emeklilerin aldığı maaş dört bölüme ayrılmış. İlk olarak emekli maaşı 500 lira altı olan, ikinci seçenek 500 – 1.000 lira arasında maaşı olan, üçüncü seçenek 1.000 – 2.000 lira arasında maaşı olan ve son seçenek 2.000 liradan fazla maaşı olan olarak kriter belirlenmiştir.

Emeklilere verilecek olan promosyonda etkili olan maaş tutarının yanı sıra bir şey daha verilecek promosyon miktarını etkileyecek. Emekliler, promosyon maaşını bankada ne kadar çok tutarsa promosyon miktarı da doğru orantılı olarak o kadar artacak. Bankaların değerlendirmesine göre, emekli maaşını yatar yatmaz çeken emekliyle emekli maaşını bankada bekleten emeklinin promosyon miktarı bir olmayacak.

Emekliye promosyon için yukarıda saymış olduğumuz iki kriter belirlendi. İleride başka kriterler eklenirse sizlere en hızlı şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz. Emekli promosyonu için görüşmeler hala devam etmekte ve promosyon için şu an net bir tarih verilmemiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.