Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze töreni için detaylar belli oldu

Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze töreni için detaylar belli oldu

Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze töreni için detaylar belli oldu

İran'da düşen Başaran Holding'e ait jette hayatını kaybeden Mina Başaran ve 7 arkadaşının cenazeleri bugün Türkiye'ye getirildi. Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazelerinin yarın ikindi namazına müteakip Ataköy 5. Kısım caminden kaldırılacağı bildirilirken Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın Edirnekapı Şehitliği içerisindeki sivil mezarlığa defnedileceği öğrenildi. Mina Başaran ise Kemercountry'deki Göktürk Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedilecek. İşte diğer cenaze törenlerine ait detaylar

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ı ve arkadaşlarını taşıyan özel uçak, bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai'den dönerken İran üzerinde bilinmeyen bir nedenle düşmüş, uçakta bulunan 11 kişi hayatını kaybetmişti.
AİLELER CENAZELERİ ADLİ TIP'TAN ALDI
Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından cenazeler tek tek ailelere teslim edilmeye başlandı. Cenazeleri teslim alan ailelerin gözyaşlarına boğulduğu görüldü.



TÖREN PROGRAMI BELLİ OLDU
Ailelerin, bugüne kadar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 8 yakın arkadaşın cenaze törenlerini birlikte yapmak istediği ifade edilmişti. Ancak posta.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazelerinin yarın ikindi namazına müteakip Ataköy 5. Kısım Cami'nden kaldırılacak. Sinem Akay ve Burcu Gündoğar Urfalı'nın cenazeleri daha sonra Edirnekapı Şehitliği içerisinde yer alan sivil mezarlığa defnedilecek.


DEDESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK
Mina Başaran'ın cenazesi Ataköy'deki cenaze töreninin ardından Kemer Country'deki Göktürk Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına, dedesinin yanına defnedilecek.

Aslı İzmirli ve Ayşe And'ın cenazeleri  15 Mart perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.


Kazada hayatını kaybeden Zeynep Coşkun'un cenazesi ise Bursa'daki Organize Sanayi Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Görükle'deki aile kabristanına defnedilecek.

Uçağın pilotu Melike Kuvvet’in cenazesi ailesi tarafından Konya’ya götürüldü. Kabin görevlisi Eda Uslu’nun cenazesi de kendisi gibi kabin görevlisi olan kardeşi Ela Uslu tarafından teslim alındı. Uslu’nun cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nden kaldırılıp Esenyurt’ta toprağa verilecek.

Liana Hananel ve Jasmin Baruh Siloni için Türkiye Musevi Cemaati Lideri Hahambaşı İsak Haleva da Adli Tıp Kurumu'na geldi. Jasmin Baruh Simone ve Liana Hananel bugün Ulus Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.