Mucize Doktor’un oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Mucize Doktor’un oyuncusu koronavirüse yakalandı!

MUCİZE DOKTOR OYUNCUSU KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Mucize Doktor dizisinde oynayan Cansın Çekili'nin koronavirüsü test sonucunun pozitif çıkmasının ardından kendini evinde karantinaya almıştı. Koronavirüsü hastalığının son durumu hakkında açıklama yapan Cansın Çekili "İlaç tedavim bitince yeniden test yapılacak. Şimdilik günü belli değil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum" dedi.

 

Çocuk, Mucize Doktor ve Erkenci Kuş gibi dizilerde rol alan oyuncu Cansın Çekili’nin koronavirüsü test sonucu pozitif çıktı. Ünlü oyuncu durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.


“HASTALIK ZOR VE YORUCU”
Kötü haberi sosyal medya hesabından veren oyuncu, “Hastalık o kadar zor ve yorucu ki” dedi. Bu haberle hayranlarını üzen güzel oyuncudan yeni haber geldi.


 
Evdeki odasında kendisini karantinaya aldığını belirten oyuncu, “Sağlık ekibi her gün arayıp bilgi alıyor. Annem ve kardeşim yanıma geldi. İzolasyon çok önemli ve odamda kendimi karantinaya aldım.”

koronaviruse-yakalanan-mucize-doktor-un-oyuncusu-717552-6550-2-b-300x300.jpg
“İlaç tedavim bitince yeniden test yapılacak. Şimdilik günü belli değil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum” dedi.

CANSIN ÇEKİLİ KİMDİR?
Cansın Çekili, 8 Ekim 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Kamera önünde oyunculuk eğitimi alan güzel isim, ilk deneyimini 2018 yılında Erkenci Kuş isimli dizi ile yaptı. Dizide Aysel karakterini canlandıran Cansın Çekili, Çocuk dizisinde ise Zeynep karakteri ile yer aldı. Cansın Çekili Defne karakteri ile Mucize Doktor dizisinde rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.