Müge Anlı Çıldırdı

Müge Anlı Çıldırdı

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ!

ATV ekranlarının her gün merakla izlenen programı Müge Anlı’da şoke eden bir olay yaşandı. İzmir’de ailesiyle birlikte yaşayan Adile Yeşilgöz, sosyal medyada tanışıp nişanlandığı İhsan isimli kişi tarafından 350 bin TL dolandırıldı. Canlı yayına bağlanan İhsan isimli kişinin evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Müge Anlı, İhsan isimli kişinin ‘Siz evli değil misiniz? Neden başkasının kızıyla nişanlanıyorsunuz?’ sorusuna verdiği cevapla çılgına döndü.

İzmir’de ailesiyle birlikte yaşayan Adile Yeşilgöz, nişanlısı tarafından dolandırıldığını iddia ederek babası Mehmet Hayri Yeşilgöz ile birlikte Müge Anlı’nın programına konuk oldu.

 

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIĞI KİŞİ TARAFINDAN DOLANDIRILDI

Sosyal medyada tanıştığı İhsan isimli kişi ile nişanlanan Adile Yeşilgöz ve ailesi, ‘evinizde büyü var, bozmamız lazım’ yalanına inandı ve 350 bin TL dolandırıldı. Kendilerini dolandıran sahte nişanlıya bir tülü ulaşamayan baba kız çareyi Müge Anlı’nın programına katılmakta buldu. Anlı’nın programa telefonla bağladığı İhsan Bey, iddiaları reddetti.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Evli ve dört çocuk babası olduğu ortaya çıkan İhsan Bey, Müge Anlı’nın ‘Siz evli değil misiniz? Neden başkasının kızıyla nişanlanıyorsunuz’ sorusuna verdiği cevapla ünlü sunucuyu çıldırttı. ‘Evliysem başkasıyla evlenemez miyim yani?’ diyen adama Müge Anlı, ‘Sen benimle dalga mı geçiyorsun’ diye sordu. Müge Anlı’nın sözleri sosyal medyada gündem oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.