Müge Anlı'nın stüdyosuna sarılma düzeneği kuruldu

Müge Anlı'nın stüdyosuna sarılma düzeneği kuruldu

Müge Anlı'nın stüdyosuna mesafeli sarılma düzeneği kuruldu

Corona virüs nedeniyle çekimleri duran 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı 2 aylık aranın ardından ekranlara geri döndü. Canlı yayınlanan programda salgına yönelik tedbirlerin alındı. Stüdyodaki her seyirciye maske ve siperlik dağıtıldı. Öte yandan programda kavuşanların, birbirine sarılabilmesi için özel bir aparat kuruldu.

 

Yıllardır ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, iki aylık aranın ardından bugün canlı olarak ekranlara geldi. Stüdyoda salgına yönelik alınan önlemler ise dikkat çekti.

Corona virüs salgını nedeniyle aylar sonra ekranlara dönen Müge Anlı, izleyicilerini ve programdaki partnerlerini ne kadar özlediğini belirtti.

KAVUŞANLARA ÖZEL SARILMA APARATI 
Ayrıca Müge Anlı, programında kavuşanların, salgın önlemleri çerçevesinde birbirine 'mesafeli' olarak sarılabilmesi için de bir çözüm buldu.

"Artık nasıl sarılacağız diye düşünmenize gerek yok" diyen Anlı, stüdyoda sarılabilmek için naylon bir koruyucunun devreye girdiğini söyledi. Programda ilk denemeyi de Müge Anlı ve ekip arkadaşı yaptı.


Öte yandan karantina sürecini evinde geçiren Müge Anlı, geçtiğimiz ay konuk olduğu 2. Sayfa programında "Ev işleri çok nankör. Yemek yapıyorsun, bitiyor. Temizlik yapıyorsun ertesi gün kirleniyor. Sürekli bir döngü var."

"Programda bu kadar yorulmuyoruz. Suyu da israf etmemeye çalışıyorum. Yaz geliyor, susuz kalmak istemiyorum. Ev işleri yapıyorum, ekmek de yaptım. 9 kilo verdim. İzleyicilerim görse, inanamayacaklar." demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.