Muhasebeci, Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alım ilanı

Muhasebeci, Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alım ilanı

Muhasebeci, Büro Görevlisi ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alım ilanı

AİLE BAKANLIĞI 4 ŞEHİRDE ÇOK SAYDA KAMU PERSONEL ALIMI

Aksaray SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için: Lisans bölümlerinden Siyasal Bilgiler, Bilgisayar, Sosyoloji, Halkla ilişkiler, Psikoloji, İktisadi ve İdari bilimler, Rehberlik ve Halkla ilişkiler bölümlerinden mezun olan 1 kişi Ortaköy Kaymakamlık  29 Nisan 2019 tarihi mesai bitimine kadar başvuruları alınmaktadır.

Büro görevlisi alımı 

Aksaray İli Ortaköy’de 6 ay süre ile ikamet ediyor olması, Bilgisayar sertifikasına sahip, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, görevini yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gerekmektedir. Adaylar başvurularını Ortaköy Kaymakamlığı resmi internet sitesinden yapabilir. Bilgisayar sertifikasına sahip, Temel bilgisayarı iyi derecede ve interneti iyi kullanabilen, lisans mezunu olup Siyasal bilgiler, İktisadi ve İdari, Halkla ilişkiler, Rehberlik, İletişim, Bilgisayar, Psikoloji, sosyoloji, Sosyal hizmetler fakülte bölümlerinden mezun adaylar

Son başvuru tarihi 29 Nisan 2019 

Erzurum İli Çat İlçesi

Büro görevlisi başvuru şartları:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, Bilgisayar sertifikasına sahip, iyi derecede temel bilgisayar ve interneti kullanıyor olması ve son 6’ayda alım yapılacak İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Son başvuru 26 Nisan 2019 tarihinde sona erecek. Bilgisayar, Psikoloji, Halkla ilişkiler, iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, Rehberlik danışmanlık, Sosyal hizmetler fakültelerinden lisans mezunları BAŞVURABİLİR.

Eskişehir Seyitgazi ilçesinde muhasebeci başvuru şartları: Son 2 yılda ÖSYM’nin yapmış olduğu KPSS kamu personeli seçme sınavından en az 60 puan alan son 6 ay ilçe sınırlarında ikamet eden, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı, B sınıfı ehliyeti olan ve MEB onaylı bilgisayar sertifikası olma şartı aranmaktadır. Kamu yönetimi, Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, Maliye veya işletme bölümlerinden mezun olanlar 

Sakarya Hendek ilçesi büro görevlisi başvuru şartları: B veya E sürücü belgesine sahip son 1 yıldır il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alanların başvuruları kabul edilecek. Ofice programları genel bilgisayar bilmek, İktisat, Maliye, işletme mezunları arasından başvuruları kabul edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.