Müjde Sırası EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar Mağdurlarında

Müjde Sırası EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar Mağdurlarında

Müjde Sırası EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar Mağdurlarında

1999 yılında alınan bir kararla kanunun geriye doğru işletilerek emeklilik hakları elinden alınan EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) mağdurları yaşadıkları problemin çözülmesini bekliyor.

Sosyal medya üzerinden haberleşerek Türkiye’nin pek çok bölgesinde sayısız toplantılar yapan EYT mağdurları seçim öncesi birçok kesine müjdeler verildiğini artık müjde verilmesi gereken grubun kendileri olmaları gerektiğini söylediler.

TV5’te Gökçen Göksal’ın hazırlayıp sunduğu “Haberin Var mı?” programında bu hafta Emelilikte Yaşa Takılanların haklı mücadelesi masaya yatırıldı.

Bir EYT gönüllüsü ve EYT mağdurları için kullanılan sosyal medya platformu kurucuları arasında bulunan Pervin Sancaklı “Haberin Var mı?” programının konuğuydu.

Programda Pervin Sancaklı Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların sıkıntılarıyla ilgili her şeyin çok açık, çok net olduğunu söylerken “Ortada 1999 yılında çıkmış 4447 sayılı bir yasa var. Bu yasanın anayasaya ve hukuk ilkelerine aykırı geriye, aleyhte şekilde, işletilmiş doğmuş bir hak gaspı var” dedi.

“MÜJDE SIRASI EYT MAĞDURLARINA GELDİ”
Bir çok parti tarafından EYT mağdurlarının sorunlarının çözülmesiyle alakalı TBMM’ye teklif sunulduğunu görüyoruz diyen Sancaklı fakat Meclis’te asıl çoğunluğu bulunan AK Parti tarafından bir teklif olmadığını söyledi.

Sorunlarının çözümüyle ilgili umutlu olduklarını, seçim öncesi Cumhurbaşkanın bir çok kesime müjdeli haberler verdiğini belirten Sancaklı artık müjde sırasının EYT mağdurları olarak kendilerine geldiğini ifade etti

işte video

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.