MÜJDE:SÖZ VERİYORUM İLK İŞİM EYT'Yİ ÇÖZMEK OLACAK

MÜJDE:SÖZ VERİYORUM İLK İŞİM EYT'Yİ ÇÖZMEK OLACAK

MÜJDE:SÖZ VERİYORUM İLK İŞİM EYT'Yİ ÇÖZMEK OLACAK

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçimler dolayısıyla Manisa Kırkaağaç'ta düzenlediği mitingde Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce seçilmesi durumunda ilk olarak bu sorunların çözüleceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında  Manisa Kırkağaç'ta halka seslendi. 

Kırkağaç'ta yapmış olduğu konuşmasında seçim vaatlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Muharrem İnce çok sayıda vatandaş tarafından yakından takip edilen EYT konusuna dair vaatlerini sıraladı.

MUHARREM İNCE'DEN EYT AÇIKLAMASI

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, emeklilikte yaşa takılan vatandaşlara yönelik yapmış olduğu açıklamalarında, Cumhurbaşkanı seçilirse bu sorunların çözüleceğini söylediği konuşmasında EYT hakkında şu ifadeleri kullandı. 

"Söz Veriyorum İlk İşim Onu Çözmek Olacak"

Emekli yaşı sorununa da değinen İnce bu sorunu cumhurbaşkanı seçildiği takdirde çözüme kavuşturacağını söyleyerek, “30 yıl prim öde demişsin o da ödemiş. Söz veriyorum ilk işim onu çözmek olacak, hemen çözeceğiz. Türkiye eğitimden sağlığa, dış politikadan güvenliğe sorunlar içerisinde. Bir açmazları var şöyle diyorlar: ‘Türkiye’de bir istikrar var, işler iyiye gidiyor’ diyor. Sonra dönüyor bu tarafa, ‘Türkiye’nin beka sorunu var’ diyorlar yani gelecekten kaygılı. Yani işler iyi gidiyorsa gelecek kaygısının olmaması lazım. Eğer Türkiye’nin beka sorunu varsa, gelecekle ilgili sorunu varsa o zaman işlerin kötü gidiyor olması lazım. Burada bir sıkıntı var ama o zaman yurttaşlarımdan şunu sormalarını istiyorum. Soracağınız soru şu: ’16 yılda bu memleketi bu hale bunlar getirdi. Peki memleketi bu hale getirenler, bu memleketin sorununu çözebilir mi’” diye konuştu

EYT'LİLER BU KONUDA ADIM ATILMASINI BEKLİYORLAR

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar bu konuda uzun zamandır bu konuda adım atılmasını bekliyorlar. Yaş şartı nedeniyle emekli olamadıklarını ifade eden emekliler iş bulmakta da zorluk çektiklerini ifade ederek mağdur olduklarını söylüyorlar.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.