Muş Bulanık,Ağrı Patnos SYDV Personel Alım İlanı

Muş Bulanık,Ağrı Patnos SYDV Personel Alım İlanı

Muş Bulanık,Ağrı Patnos SYDV Personel Alım İlanı

BÜRO GÖREVLİSİ Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 3
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - B SINIFI 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- a) 4 yıllık fakültelerin herhangi birinden mezun olmak b) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet) c) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. d) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak . g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.
MUHASEBECİ Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan MUHASEBECİ
Açıklama - MALİYE, MUHASEBE 
- B SINIFI 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- A Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerin Muhasebe, Maliye bölümlerinden mezun olmak. b) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet) c) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. d) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek. e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak. g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Son Başvuru : 04.09.2018
İl AĞRI İlçe PATNOS Alınacak Sayı 8
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Üniversitelerin 4 yıllık Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji,Rehberlik ve Danışmanlık İnşaat Mühendisi, Makina Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi,Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler , Bölümlerinden mezun olmak. 
- B SINIFI 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- a) Üniversitelerin 4 yıllık Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji,Rehberlik ve Danışmanlık İnşaat Mühendisi, Makina Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi,Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler , Bölümlerinden mezun olmak. b) Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. c) Patnos ilçesinde 6 (altı) ay ikamet etmiş olmak. Mülakat sonrası Patnos ilçesinde ikamet etmeyi taahhüt etmek d) Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak.(Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet). e) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. f) En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak . g) Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak.
------------------------diğer ilan
Büro Görevlisi işe Alım talebi Son Başvuru : 28.08.2018
İl MUŞ İlçe BULANIK Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, vb.) kullanabiliyor olmak ve başvurusu sırasında belgelendirmek ve fotokopilerini idarece tasdik ettirmek. 
- Tercihen YDS ve Dil olarak İngilizce 
- en az B sınıfı ehliyet ( iyi derecede şoförlük yapmak ) 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 veya 2017 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,2-İşin Süresi: Daimi (6 Ay Deneme Süreli)3-Yüksek Lisans, YDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, sürücü belgesi en az B sınıfı ehliyet öncelik sırası olarak değerlendirmede tercih edilebilir (Müracaat ön koşulu olmayıp tercih sebebidir) ve iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.4 ? Aşağıdaki öncelik sırası değerlendirmede esas alınacaktır. 1) Kişinin iletişim becerisi ve kendisini ifade yeteneği 2) Yüksek Lisans durumu 3) Aldığı sertifikalarSıralaması 1) Bilgisayar İşletmeni Sertifikası, 2) Yabancı Dil Sertifikası Tercihen YDS ve Dil olarak İngilizce3- İletişim Uzmanlığı Sertifikası5- Vakıf personelinin istihdam edildiği vakıfta çalışması esastır. Ancak başka bir vakıfta görev almak isteyen personel, istihdam edildiği vakıfta en az 3 yıldır görev yapıyor olmak şartıyla, görev almak istediği vakfın personel ihtiyacı ve norm kadro durumuna göre, halihazırda çalıştığı ve görev yapmak istediği vakıf mütevelli heyetlerinin uygun görüşüyle vakıf değişikliği yapabilir. Bu şartlara dayanarak geçiş yapan personele kıdem tazminatı ödenmez. Farklı vakıflarda aynı unvanla görev yapan personelin karşılıklı olarak yer değiştirme durumunda da bu fıkrada belirtilen hükümler uygulanır. 6- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı (İlan tarihinden itibaren son 6 aydır) 7- Askerliğini yapmış olmak, 8- En az B sınıfı ehliyetinin olması;9- Alınacak Personel erkek olacak; Ayrıca gerekli evraklar ve bilgiler Bulanık Kaymakamlığı wep sitesinde yayınlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.