Mustafa Yaman: Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak

Mustafa Yaman: Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yerine atanan Vali Mustafa Yaman: Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak

İçişleri Bakanlığı'nca Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği'ne görevlendirilen Vali Mustafa Yaman, "Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak" dedi. Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla yeniden görevlendirildiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığınca hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle görevden uzaklaştırılan HDP'li Ahmet Türk'ün yerine görevlendirilen Vali Yaman, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile belediye binasına geldi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na atanan Güzeloğlu: Belediye kaynakları PKK'ya tahsis edilmeye başlanmıştır
Burada açıklama yapan Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla yeniden görevlendirildiğini belirtti.
Yaman, "Daha önce de geldiğimizde vatandaşlarımıza 'Sizin için çalışacağız' demiştik. Bundan sonra da öncelikle kadınlar, gençler, öğrenciler ve dezavantajlı gruplar olmak üzere 850 bin Mardinlinin tamamına hizmet edeceğiz. Artık terör örgütüne para gitmeyecek, milletimiz için harcanacak" ifadelerini kullandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından ise belediye başkanlığına atanan Yaman'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğrafı "Mardinimiz için yeniden işbaşındayız" mesajıyla paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.